Black Shark 4

Break Through The Limits

Додатоци

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Black Shark 3 Pro

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
BlackShark Logo

Луѓето се раѓаат обични.
Реалноста е едноставна и просечна.
Никогаш не можеме да избегаме од извесноста на животот.

Знам дека секогаш велите дека ништо од ова не е стварно.
Војските со кои што командувам, моите планини од злато и земјите што ги освоив.
Дури ни јас, кој имам супер моќи.

Ја се маскирам во виртуелниот свет.
Се борам во надеж.
Им верувам на моите сојузници.
Низ фрустрации ја барам верата.
Низ бесконечни светови ја откривам величественоста.
Зад сите тие извонредни реалности секогаш стојам обичниот јас.

Сите искуства се искусни доживеани.
Сите чувства се стварни.

Зошто ги сакам игрите?
Затоа што за мене ИГРАТА Е СТВАРНА

SharkSpaceGame